کشاورزی از گذشته یکی از مهمترین بخشهای اقتصاد کانادا بوده است که فرصتهای شغلی را فراهم کرده و میلیونها نفر را در سراسر کشور تغذیه میکند.
مردم بومی نیز با دانش سنتی و تجربی خود و استفاده از تکنیکهای کشاورزی مدرن، تأثیر قابلتوجهی بر توسعه شیوههای کشاورزی در کانادا داشتهاند.
کانادا دارای میراث کشاورزی غنی است که ریشههای آن به هزاران سال پیش برمیگردد و به اولین مللی میرسد که برای اولین بار به کشت محصولات کشاورزی و پرورش دام میپرداختند. مهاجران اروپایی محصولات و حیوانات جدید را به آمریکای شمالی آوردند، اما به سرعت متوجه شدند که زمین برای بسیاری از محصولات مشابه کشت شده در اروپا مناسب نیست. در عوض، آنها با توسعه انواع جدیدی از گندم، ذرت و سایر غلات سازگار شدند که می توانند در شرایط آب و هوایی و خاک منحصر به فرد کانادا رشد کنند.
مردم بومی کانادا دانش ارزشمندی را در مورد خواص دارویی گیاهان و استفاده از آنها در روشهای پخت و پز و نگهداری دارند.
استعمار و صنعتی شدن منجر به تغییرات عمده در زمینههای مختلف از جمله کشاورزی سنتی شد؛ در نتیجه استفاده از شیوههای کشاورزی سنتی کاهش یافت. البته در سالهای اخیر علاقه مجددی به احیای شیوههای سنتی و گنجاندن آنها در روشهای کشاورزی معاصر به وجود آمده است که میتواند به مبارزه با ناامنی غذایی و ارتقای انعطاف پذیری فرهنگی کمک کند.
امروزه کشاورزی علاوه بر اهمیت تاریخی، نقش مهمی در اقتصاد کانادا ایفا میکند. طبق آمار اعلام شده، بخش کشاورزی تقریباً 36 میلیارد دلار در سال به تولید ناخالص داخلی ملی کانادا کمک میکند و نزدیک به دو میلیون کانادایی مشغول کار در این زمینه هستند. علاوه بر این، تولید غذاهای بومی مانند گوشت گاومیش، برنج و زغال اخته، فرصتهای اقتصادی را برای جوامع روستایی و دورافتاده فراهم میکند.
با وجود این مزایا، هنوز چالشهای مهمی پیش روی صنعت کشاورزی کانادا وجود دارد. تغییرات آب و هوایی، کمبود آب و نیروی کار از جمله بزرگترین نگرانیها هستند که نیازمند راه حلهای نوآورانه و رویکردهای مشترک بین ذینفعان مختلف هستند.
با راهکارهای پیش رو میتوان علاوهبر حفظ سلامت خاک و بهبود نتایج زیست محیطی، تولید همزمان غذای مغذی را پیش برد.
کشاورزی نقش اصلی را در شکلدهی به هویت و فرهنگ کانادایی در طول تاریخ ایفا کرده است و سیستمهای غذایی بومی در این فرآیند نقش اساسی داشتهاند. کانادا با شناخت و ارج نهادن به مشارکت مردم بومی در کشاورزی کانادا، میتواند به یک سیستم غذایی پایدارتر و عادلانهتر که به نفع همه باشد، برسد.
وای ال جی، اولین شرکت حقوقی چندملیتی در کشورهای ایران، کانادا و آمریکا