بروز رسانی 28 اسفند 1402
موفقیت، همواره یک مسیر جذاب و هیجانانگیز برای هر کسی است که به دنبال رسیدن به آرزوها و اهدافش در زندگی میباشد. وقتی به داستانهای موفقیت نگاه میکنیم، معمولاً نامهایی همچون استیو جابز، ایلان ماسک، یا جف بزوس در ذهنمان میآیند، اما آیا میدانید که در این مسیر پرتلاطم و چالشبرانگیز، کارآفرینان ایرانی نیز به موفقیتهای چشمگیری در امریکا دست یافتهاند؟ در این مقاله با موفق ترین کارآفرینان ایرانی در آمریکا آشنا میشویم که تصویر درخشانتری از پیشرفت در کشور بزرگ آمریکا نشان میدهند. با ما همراه باشید.
موفق ترین کارآفرینان ایرانی در آمریکا
با توجه به رشد فراگیر جامعه ایرانی در ایالات متحده، بسیاری از این فردها توانستهاند با استفاده از استعدادها، ایدههای نوآورانه و کارآفرینی خود، به شکوفایی و موفقیت برسند. این داستانهای الهامبخش به عنوان نمونههای زنده از اراده، تلاش، و پشتکار در تحقق آرزوها و رویاهایی است که از آغاز ماجرا تا به امروز، شهودی قابلتوجه در جهان کارآفرینی دارند.
همین امر، ما را به یک سفر جذاب در جهان موفقیت و کارآفرینی میکشاند، سفری که از داستانهای شگفتانگیز تولیدکنندگان ایرانی شروع شده و تا به امروز ادامه دارد. این داستانها نه تنها ما را به یک مسیر انگیزشی میکشانند بلکه به ما یادآوری میکنند که هیچ مرزی برای رسیدن به موفقیت وجود ندارد. اگر قصد دریافت ویزای سرمایه گذاری آمریکا را دارید، پیشنهاد میکنم که در ادامه این متن، همراه من در این سفر باشید و از داستانهای شگفتانگیز کارآفرینان ایرانی در امریکا بهرهمند شوید.
۱. دارا خسروشاهی – مدیرعامل اوبر
دارا خسروشاهی به مدت هفت سال برای بانک سرمایهگذاری الن و همکاران کار میکرد. به دعوت بری دیلر به عنوان رئیس مشاور ارشد برنامهریزی راهبردی رئیس شرکت به شرکت یواسای نتورک پیوست. پس از آن، در شرکت دیگر بری دیگر، به جایگاه مدیر ارشد مالی آیایسی رسید. در سال ۲۰۰۱ آیایسی شرکت اکسپدیا را خرید. در سال ۲۰۱۷ هیئت مدیره اوبر به او به عنوان مدیر عامل اجرایی تازه رای دادند. اوبر در شرایطی به دارا خسروشاهی سپرده شد که بحران سختی را تجربه میکرد.
۲. آرش فردوسی – بنیانگذار دراپباکس
آرش فردوسی کارآفرین ایرانی امریکایی است. این شخص یکی از دو بنیانگذار دراپباکس بوده و مدیر ارشد فناوری بوده است. فردوسی در سال ۲۰۱۱ توسط مجله فرچون بهعنوان یکی از ۴۰ کارآفرین زیر ۴۰ سال انتخاب شد. همچنین وب سایت تک کرانچ او را به عنوان بنیانگذار سال انتخاب کرد.
۳. امید کردستانی – نایب رئیس ارشد و مدیر ارشد کسبوکار (سیبیئو) در گوگل
امید کردستانی یکی از بیزنسمنهای نامآشنای ایرانی آمریکایی است. او پیشتر نایب رئیس ارشد و مدیر ارشد کسبوکار (سیبیئو) در گوگل و مدیر غیر اجرایی وودافون است. کردستانی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ رئیس اجرایی هیئت مدیره توییتر بود و از سال ۲۰۲۲ نیز به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت پیرسون فعالیت میکند. همچنین مجله تایم در سال ۲۰۰۶ امید کردستانی را در فهرست صد نفری که دنیای ما را شکل دیگری بخشیدهاند قرار داد.
۴. سام نظریان – بنیانگذار گروه سرگرمی اس بی ای
سام نظریان یکی از موفقترین کارآفرینان ایرانی در آمریکاست. نظریان که بنیانگذار و مدیر عامل شرکت گروه سرگرمی اس بی ای و سرمایهگذار برخی از تأسیسات تفریحی در لس آنجلس، لاس وگاس و میامی است، در یک خانواده یهودی زاده شد. اس بی ای، یک شرکت مشاور املاک، سرگرمی، ارائه خدمات هتل داری است که در سال ۲۰۰۲ بنیانگذاری شد. این شرکت مالک گروه هتلها، رستورانها، تفریحات شبانه و مشاوران املاک میباشد.
۵. فرزاد ناظم – مهندس ارشد و مدیر فناوری سابق Yahoo!
فرزاد ناظم، به عنوان مهندس ارشد و مدیر فناوری در Yahoo، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این شرکت داشت. ناظم با رهبری تیمهای فنی و توسعه محصولات کلیدی، به Yahoo کمک کرد تا به یکی از مهمترین بازیگران اینترنت تبدیل شود. او با تمرکز بر نوآوری و بهبود مستمر، سهم بزرگی در موفقیتهای Yahoo داشت.
۶. اسحاق لاریان – بنیانگذار و مدیر عامل اجرایی شرکت امجیای انترتینمنت
اسحاق لاریان یک میلیاردر و کارآفرین ایرانی در کشور آمریکاست. او بنیانگذار و مدیر عامل اجرایی شرکت امجیای انترتینمنت میباشد. امجیای انترتینمنت آیانسی مخفف شده Micro-Games America Entertainment تولید کننده آمریکایی اسباب بازی و محصولات سرگرمی برای کودکان است.
۷. حمید اخوان – مدیر عامل اجرایی قسمت ارتباطات زیمنس
حمید اخوان ملایری یکی دیگر از کارآفرینان ایرانی در آمریکایی بوده که از سال ۲۰۰۹ م رئیس هیئت نظارت شرکت فرانسوی یونی فای با مرکزیت مونیخ آلمان مشغول فعالیت است. اخوان از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ در پستهای مختلف از جمله مدیرعامل در استخدام شرکت مخابرات آلمان تیموبایل بود.
زیمنس، بزرگترین شرکت تولیدی صنعتی در اروپاست. بخشهای اصلی زیمنس عبارتند از: صنعت، انرژی، بهداشت و درمان و زیرساخت و شهرها، که نمایانگر فعالیتهای اصلی آن میباشند. این شرکت سازنده برجسته تجهیزات پزشکی است و بخش بهداشت پزشکی آن، که حدود ۱۲ درصد از کل فروش آن را تولید میکند، پس از بخش اتوماسیون صنعتی، دومین واحد سودآور این شرکت است.
۸. سالار کمانگر – ابداع گوگل ادز
یکی دیگر از کارآفرینان ایرانی، سالار کمانگر نام دارد. از مهمترین موفقیتهای وی ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا همان ادوردز است که سهم عمدهای در پیشرفت و موفقیت وی و همچنین توسعه گوگل داشت. کمانگر، یکی از ده مدیر بلندپایه ایرانیتبار شرکت گوگل است.
۹. کامران الهیان – ریاست هیئت مدیره گلوبال کتلیست پارتنرز
کامران الهیان کارآفرین ایرانی آمریکایی است که ریاست هیئت مدیره گلوبال کتلیست پارتنرز را بر عهده دارد. این شرکت یک شرکت بینالمللی، متمرکز بر فناوری است و در شرکتهای پیشرو در فناوری، کشورهای ایالات متحده آمریکا، جمهوری خلق چین، ژاپن و اسرائیل سرمایهگذاری کرده است.
۱۰. افشین یزدانی – بنیانگذار و مدیرعامل شرکت YLG
افشین یزدانی، با تاسیس شرکت YLG، در حوزه مهاجرتی نوآوری کرد. YLG با ارائه خدمات مهاجرتی متنوع و سفارشی، به افراد و خانوادهها کمک میکند تا فرآیندهای مهاجرتی خود را با دقت و کارآمدی بیشتری پیش ببرند. یزدانی با تمرکز بر ارائه راهکارهای نوین و اختصاصی، تجربهای متفاوت در این حوزه به مشتریان خود ارائه داده است.
پیشگامان فراتر از مرزها: چگونه کارآفرینان ایرانی در امریکا تعریف موفقیت را دوباره نوشتند؟
در میان داستانهای موفقیت این کارآفرینان برجسته، افشین یزدانی با تأسیس شرکت YLG، نه تنها در حوزه مهاجرتی نوآوری کرد بلکه به عنوان الهامبخشی برای نسلهای آینده عمل کرد. او و دیگر کارآفرینان ایرانی در امریکا، با عبور از چالشها و استفاده از فرصتها، نشان دادند که موفقیت محدود به مرزهای جغرافیایی نیست.
آنها با اشتیاق، نوآوری و تعهد خود، مسیرهای جدیدی را در صنایع و حوزههای مختلف ایجاد کردهاند، و افشین یزدانی با تمرکز بر ارائه خدمات مهاجرتی متمایز، نمونهای برجسته از این موفقیت است.
فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به آمریکا
منبع: businessinsider.com